Contact:
Utrechtsestraatweg 149b
3911 TS  Rhenen

0318-505 900
06-3611 6362

info@aba-advies.nl

 

Diensten

Administratie

Het adviesbureau reguleert de financiële zaken van uw onderneming. Het werk van ABA loopt uiteen van het opmaken van de jaarrekening tot het leveren van complete blauwdrukken voor financiële herstructurering. ABA brengt dus het verleden scherp in kaart, maar plant ook heel gericht de toekomst.

Belastingadvies

Niemand wil teveel belasting betalen. ABA kent naast de plichten ook de rechten van een ondernemer. ABA weet de weg naar subsidies en kortingen. ABA zorgt dat uw bedrijf, in het ondoorzichtige woud van de steeds veranderende regelgeving, financieel op het allervoordeligst is ingericht.

Reorganisaties / Herstructureringen

Een bedrijf dat groeit brengt veel met zich mee. Soms zit ergens een bottelnek, dan klemt er iets. Als een sprinkhaan die van huid moet verwisselen. Zijn oude huid zit te strak, dat moet er even af. Sommige sprinkhanen overleven dit niet. Overleven ze het wel, dan springen ze beter dan daarvoor. Zo ook met een groeiend bedrijf. De klem opsporen en met kennis van zaken het probleem oplossen: ABA keurmerk voor kwaliteit.