Contact:
Utrechtsestraatweg 149b
3911 TS  Rhenen

0318-505 900
06-3611 6362

info@aba-advies.nl

 

Advies en ondersteuning bij financieringen

Het verkrijgen van een financiering is op dit moment niet zo gemakkelijk meer als een aantal jaren geleden. En laten we eerlijk zijn: toen werd er ook wel eens te gemakkelijk een financiering verstrekt. Met alle problemen van dien.

Daarom is het belangrijk om alle gevolgen van een financiering voor uzelf helemaal helder te hebben voordat u deze afsluit. Hoe groot is de verplichting die u aangaat? En onder welke omstandigheden kan dit voor u een molensteen om uw hals worden? Als financieel adviseur kunnen we dit voor u in kaart brengen. En samen met u bepalen wat een verantwoorde financiering is.

Indienen financieringsverzoek

Is het duidelijk welke financiering u nodig heeft, dan dienen we uw financieringsverzoek in bij uw bank of bij meerdere banken. Bij de grootste banken heeft ABA eigen contactpersonen wat de procedure kan versnellen.

Toch kan het gebeuren dat de bank uw financiering niet ziet zitten. Voor kortlopende financieringen, tot maximaal 5 jaar, kunnen we echter ook gebruik maken van crowdfunding, financiering door de ‘particuliere markt’. Hiertoe onderhoudt ABA nauw contact met het bedrijf GeldvoorElkaar.nl. Uw financieringsverzoek wordt hierbij op de site vermeld, waarna min of meer vermogende mensen u het benodigde geld lenen. Kom gerust eens bij ons  langs voor een oriënterend gesprek.