Contact:
Utrechtsestraatweg 149b
3911 TS  Rhenen

0318-505 900
06-3611 6362

info@aba-advies.nl

 

Klein en flexibel administratiekantoor

ABA  Administraties & Belastingadvies is een klein en flexibel administratiekantoor. Medio 2006 startte Jan van den Bosch zijn onderneming vanuit huis in Achterberg. In de loop van de tijd heeft hij zijn onderneming verder uitgebreid, zonder haar flexibiliteit te verspelen.

Bewust heeft ABA ervoor gekozen om geen zwaarwichtige onderneming op te zetten, ABA staat voor efficiency. De lijnen moeten zo kort mogelijk zijn. Ieder segment van het bedrijf heeft daar baat bij. De financiële huishouding is de bloedstroom van iedere onderneming.

Daarnaast weet Van den Bosch als geen ander wat het is om zelfstandig ondernemer te zijn. Logisch, hij is zelf ook ondernemer. Hij zal ieder bedrijf dan ook met een passende aanpak benaderen. Problemen worden geanalyseerd en meteen aangepakt. Elk financieel advies van ABA is helder, to the point. En dat is gunstig voor het resultaat, het resultaat van uw onderneming!

Om u als cliënt zekerheid te geven bij het zaken doen met een klein kantoor, werken wij op de achtergrond samen met een zelfstandig accountant, waardoor de continuïteit voor u is gewaarborgd.

Interesse in een gesprek? Neem contact met ons op.